Numele iPhone 5S menționat din greșeală pe site-ul oficial al operatorului japonez KDDI

Autor:  | Publicat în:  Apple 887 ori
<b>Numele iPhone 5S menționat din greșeală pe site-ul oficial al operatorului japonez KDDI</b>Cu câteva zile în urmă numele produsului Apple iPhone 5S ar fi apărut pe site-ul Apple Ungaria, confirmând denumirea oficială a noului terminal, iar astăzi avem parte de o nouă confirmare. De această dată e vorba despre un operator din Japonia....

Cu câteva zile în urmă numele produsului Apple iPhone 5S ar fi apărut pe site-ul Apple Ungaria, confirmând denumirea oficială a noului terminal, iar astăzi avem parte de o nouă confirmare. De această dată e vorba despre un operator din Japonia.

Operatorul japonez KDDI ar fi publicat o categorie specială de produse, ascunsă pe site-ul sau în secțiunea iPhone. Trendul de numire a telefoanelor Apple indică faptul că ar trebui să ne așteptăm la un terminal cu particula "S" în denumire. Astfel, după iPhone 3G am avut iPhone 3GS și după iPhone 4 am avut iPhone 4S, iar acum după iPhone 5 va urma 5S.

Numele iPhone 5S menționat din greșeală pe site-ul oficial al operatorului japonez KDDI

Zvonurile afirmă că acest handset va fi dotat cu un procesor A7, care va fi cu 30% mai rapid decât cel de pe iPhone 5, plus un senzor pentru amprente ascuns sub butonul Home, camera cu bliț dual LED și carcase de nuanțe diferite. Printre nuanțe se numără și gri grafit și auriu "champagne", dacă ne luăm după imaginile ajunse pe web. Așteptăm că lansarea să aibă loc undeva în jurul datei de 10 septembrie în SUA, iar în Japonia iPhone 5S ar putea ajunge pe 20 septembrie.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×