LG Își anunță oficial prima tabletă după 2 ani: LG G Pad 8.3

Autor:  | Publicat în:  LG 1.208 ori
<b>LG Își anunță oficial prima tabletă după 2 ani: LG G Pad 8.3</b>Au trecut aproximativ 2 ani de la ultima tableta LG, Optimus G Pad, cu varianta LTE lansată ceva mai târziu. Am fi crezut că LG a renunțat de tot la acest segment, dar iată-i cu un nou produs de acest gen, pe care îl așteptam de fapt la IFA. Acesta...

Au trecut aproximativ 2 ani de la ultima tableta LG, Optimus G Pad, cu varianta LTE lansată ceva mai târziu. Am fi crezut că LG a renunțat de tot la acest segment, dar iată-i cu un nou produs de acest gen, pe care îl așteptam de fapt la IFA. Acesta este LG G Pad 8.3:

Tableta a mai ajuns pe web în ultimele zile sub formă de scăpări, care indicau prezența unui design în stil LG G 2. Device-ul face parte din seria de produse premium G și vine cu un ecran Full HD de 8.3 inch. Terminalul integrează o baterie de 4600 mAh într-o carcasă subțire și cântărește doar 338 de grame. Dotările sale includ un procesor quad core Snapdragon 600 de 1.7 GHz, 16 GB memorie internă, 2 GB RAM, o cameră de 5 megapixeli în spate și o cameră frontală de 1.3 MP.

Noul venit rulează Android 4.2.2, măsoară 8.3 mm în grosime și vine pe alb sau negru. Printre funcțiile noi ale acestui produs se număra QPair, care permite conectarea la telefoanele produse de alte companii sau chiar tablete și afișarea informațiilor de pe acestea, precum apeluri nepreluate. O altă funcție este QMemo, care permite partajarea de notițe către alte terminale și avem și un nou sistem de multitasking numit Slide Aside. El implica glisarea pe ecran a aplicațiilor deschise către o zonă laterală folosind un swipe cu 3 degete.

LG G Pad sosește în magazine în trimestrul 4 și va fi expusă la IFA 2013 în Berlin săptămâna viitoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×