Leonardo da Vinci a desenat iPhone-ul... pe un tricou

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.452 ori
<b>Leonardo da Vinci a desenat iPhone-ul... pe un tricou</b>Stim ca exista tricouri cu desenele lui Leonardo da Vinci, dar tricourile cu iPhone sunt destul de rare, astfel ca o combinatie dintre cele 2 este cadoul ideal pentru "el" de Valentine's Day. Orice "geek" ar adora un tricou cu un desen care detaliaza...

Stim ca exista tricouri cu desenele lui Leonardo da Vinci, dar tricourile cu iPhone sunt destul de rare, astfel ca o combinatie dintre cele 2 este cadoul ideal pentru "el" de Valentine's Day.

Orice "geek" ar adora un tricou cu un desen care detaliaza toate componentele unui terminal mobil, mai ales daca este vorba despre unul atat de complex ca iPhone. In ciuda faptului ca acesta nu este cel mai bun smartphone din lume, el este cu siguranta cel mai popular, iar Leonardo da Vinci ar fi avut cu siguranta ceva de spus (sau de desenat) in legatura cu acest handset.

Primul lucru care ne-a trecut prin cap cand am vazut acest tricou este cum ar fi aratat el daca ar fi fost realizat de Pablo Picasso. Probabil ca fiecare componenta a lui iPhone ar fi fost "aruncata" de-a lungul tesaturii, fara vreun sens clar. Tricoul cu iPhone-ul davincian poate fi al dumneavoastra la pretul de 10 dolari, in vreme ce posterul cu aceeasi imagine costa 20 de dolari, ambele fiind disponibile aici.

Sursa: i.gizmodo.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×