Screenshoturi oficiale cu Windows Mobile 6.5 au scapat pe Internet - dezamagire totala

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.548 ori
<b>Screenshoturi oficiale cu Windows Mobile 6.5 au scapat pe Internet - dezamagire totala</b>Forumul XDA Developers este mana cereasca in aceasta perioada, descoperind zilnic cate un soft Windows Mobile (sau chiar creandu-l) si tinandu-ne la curent cu vestile despre noul OS Windows Mobile, versiunea 6.5. Iata ca acum au scapat pe Internet si o...

Forumul XDA Developers este mana cereasca in aceasta perioada, descoperind zilnic cate un soft Windows Mobile (sau chiar creandu-l) si tinandu-ne la curent cu vestile despre noul OS Windows Mobile, versiunea 6.5. Iata ca acum au scapat pe Internet si o serie de screenshoturi oficiale ale acestui sistem de operare, o veste nu chiar atat de buna pe cat pare.

Problema e ca aceste imagini se potrivesc perfect cu cele pe care le vazusem in luna noiembrie si care la acea vreme erau destul de dezamagitoare si, speram noi false. Observati interfata OS-ului, in stil Zune, care nici macar nu se apropie de calitatea lui iPhone mobile OS X, Google Android sau noul Palm webOS.

Trebuie sa recunoastem ca daca acesta este Windows Mobile 6.5, el are nevoie de un update si ceva ne spune ca inovatia va veni de abia la versiunea 7 si nu la 6.6. O alta veste proasta este ca WM 6.5 si Pocket Internet Explorer 6 nu vor fi oferite ca un upgrade utilizatorilor Windows Mobile 6.1, probabil pentru a creste vanzarile terminalelor care sosesc cu versiunea 6.5 instalata.

Ramanem macar cu aprecierile la adresa OS-ului desktop Windows 7 Beta, care ne-a surprins placut...

Sursa: Trustedreviews.com

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×