LeTV Le Max Pro primeşte două randări noi, ar putea debuta cu chipset Snapdragon 820 înainte de Xiaomi Mi 5

Autor:  | Publicat în:  LeTV 820 ori
<b>LeTV Le Max Pro primeşte două randări noi, ar putea debuta cu chipset Snapdragon 820 înainte de Xiaomi Mi 5</b>LeTV a avut un an excelent, cu o creştere &icirc;nsemnată a popularităţii, după ce a lansat c&acirc;teva handseturi cu dotări de flagship şi preţuri bune. Compania urmăreşte totuşi să &icirc;şi promoveze serviciile video mai degrabă, dar...

LeTV a avut un an excelent, cu o creştere însemnată a popularităţii, după ce a lansat câteva handseturi cu dotări de flagship şi preţuri bune. Compania urmăreşte totuşi să îşi promoveze serviciile video mai degrabă, dar asta nu înseamnă că lansările s-au oprit. Acum ni se pregăteşte modelul Le Max Pro, pe care îl vedem azi în două randari noi.

El ar urma să vină cu procesor Qualcomm Snapdragon 820 chiar înainte de Xiaomi Mi 5, ceea ce ar fi o surpriză. Handsetul va avea un scanner de amprente atipic, în ideea că nu se va afla în spate, ca pe 90% dintre noile telefoane din China. Senzorul ar putea fi inclus în faţă, iar LeTV Le Max Pro adoptă un design interesant, cu corp metalic unibody şi muchii ce par curbate nu doar lateral, ci şi sus şi jos.

 LeTV Le Max Pro

Dotările sale mai includ un ecran de 5.5 inch Quad HD, procesorul Snapdragon 820 menţionat mai sus, 4 GB RAM şi o cameră de 21 megapixeli în spate. În fată avem o cameră de 4 MP sau mai bine zis 4 Ultrapixeli, în vreme ce la interior se afla 64 GB stocare. Acest model va rula Android 6.0 şi ar putea debuta pe scenă de la CES luna viitoare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×