LG a anuntat terminalul KH1400

1.284 ori
<b>LG a anuntat terminalul KH1400</b>LG tocmai a anuntat oficial ca va lansa in curand telefonul KH1400, care va oferi suport pentru servicii de televiziune mobila, o veste buna pentru utilizatorii care nu vor sa rateze serialul preferat.&nbsp; &nbsp; KH1400 va putea fi folosit si ca modem...

LG tocmai a anuntat oficial ca va lansa in curand telefonul KH1400, care va oferi suport pentru servicii de televiziune mobila, o veste buna pentru utilizatorii care nu vor sa rateze serialul preferat.

KH1400 va putea fi folosit si ca modem portabil datorita suportului HSDPA pe care-l include. Printre feature-urile terminalului se numara un display rotativ, camera de 2 megapixeli, un player audio si video si un dictionar electronic. TV out si Bluetooth sunt 2 dotari tehnice destul de previzibile ale lui KH1400, dar avem si vesti proaste pentru dumnevoastra: este posibil ca modelul sa fie destinat doar publicului corean.

Nu cunoastem inca o data oficiala de lansare a terminalului sau un pret, iar daca este vorba din nou despre un telefon care se va vinde doar in Asia, LG a reusit sa ne dezamageasca. Dupa lansarea noilor versiuni de Chocolate si Shine (curand si a succesorului lui Prada), LG a aratat ca se poate bate de la egal cu gigantii telefoniei mobile. Punand accentul pe handseturi ce includ suport pentru televiziunea mobila si conectivitate HSDPA, compania producatoare tinteste catre publicul dornic sa cheltuiasca oricat pentru divertisment.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×