Messengerul ideal pentru telefonul mobil, MIG33 3.02

7.102 ori
<b>Messengerul ideal pentru telefonul mobil, MIG33 3.02</b>Telefonul dumnevoastra mobil nu va mai servi doar pentru a va suna prietenii, dupa ce veti folosi noul serviciu de instant messasing, MIG33. Chatul mobil este gratuit si prin intermediul sau veti putea conversa cu persoane din orice colt al lumii....

Telefonul dumnevoastra mobil nu va mai servi doar pentru a va suna prietenii, dupa ce veti folosi noul serviciu de instant messasing, MIG33. Chatul mobil este gratuit si prin intermediul sau veti putea conversa cu persoane din orice colt al lumii.

Serviciul va ofera sansa de a vizita numeroase chat-room-uri si de a chatui cu utilizatorii de MSN si Yahoo Messenger. De asemenea mig33 va permite sa folositi servicii de tip voce, verificand tarifele inainte de a apela o persoana pe telefonul mobil. Primiti si credite gratuite pentru a proba acest feature! Ca si numeroase alte servicii, in special cele VoIP, mig33 da utilizatorului posibilitatea de a isi cumpara credite pentru a da telefoane si SMS-uri mai ieftine, chiar si peste hotare.

Daca si prietenii dumnevoastra se vor inregistra la mig33, atunci veti primi un bonus de 1 dolar (din pacate australian) pentru fiecare membru nou. Pentru a functiona pe telefonul dumneavoastra mobil, serviciul necesita Java si o conexiune la internet mobil. Unicode este de asemenea suportat, iar serviciul are nenumarate optiune ale limbii in care veti chatui, de la engleza, la chineza, araba si multe altele. Mig33 este compatibil cu Java MIDP 1.0, MIDP 2.0 si cu toate terminalele ce ruleaza Symbian.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×