LG a vândut peste 5 milioane de telefoane cu tehnologia 4G În Coreea de Sud

Autor:  | Publicat în:  LG 1.138 ori
<b>LG a vândut peste 5 milioane de telefoane cu tehnologia 4G În Coreea de Sud</b>LG a fost una dintre companiile care a știut a miza din timp pe tehnologia 4G / LTE pe telefoanele sale. La un moment dat aveau și printre puținele unități compatibile cu acest standard. Și la noi în țară am testat LG Optimus G prin intermediul...

LG a fost una dintre companiile care a știut a miza din timp pe tehnologia 4G / LTE pe telefoanele sale. La un moment dat aveau și printre puținele unități compatibile cu acest standard. Și la noi în țară am testat LG Optimus G prin intermediul Orange România și funcționează fără probleme în zonele cu acoperire (nordul Bucureștiului, zona metropolitană nordică a capitalei, stațiunile de pe valea Prahovei, zona Bran-Moeciu).

în Coreea de Sud au fost comercializate peste 5 milioane de telefoane LG cu 4G, la nivel global ar fi peste 10 milioane unități. LG Optimus LTE a fost un deschizător de drumuri cu 600.000 de unități în primele 100 de zile de la lansare. Au urmat LG Optimus Tag, LG Optimus Vu II, LG Optimus G Pro este vedeta incontestabilă și este un phablet așteptat cu interes să debuteze și în Europa.

LG a vândut peste 5 milioane de telefoane cu tehnologia 4G În Coreea de Sud

Spectrul pentru frecvențele 4G ale operatorilor locali se va elibera în totalitate din aprilie 2014 și vitezele în download vor ajunge până la 100 Mbps. Avem deja telefoane compatibile: LG Optimus G, Nokia Lumia 920, Sony Xperia Z și iPhone 5 la Orange. Vor urma HTC One și Samsung Galaxy S4 la același operator.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×