Windows 8 face mai mult rău decât bine segmentului de PC-uri, care pierd În favoarea tabletelor

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.140 ori
<b>Windows 8 face mai mult rău decât bine segmentului de PC-uri, care pierd În favoarea tabletelor</b>Deși Microsoft dorea să facă PC-urile din nou atractive în era tabletelor prin intermediul lui Windows 8, un raport nou IDC arată&nbsp;ca firma din Redmond a reușit să facă fix invers. PC-urile cu Windows 8 sunt acum mai respingătoare pentru...

Deși Microsoft dorea să facă PC-urile din nou atractive în era tabletelor prin intermediul lui Windows 8, un raport nou IDC arată ca firma din Redmond a reușit să facă fix invers. PC-urile cu Windows 8 sunt acum mai respingătoare pentru utilizatori decât tabletele și chiar decât PC-urile cu Windows 7. Oare de ce?

Să fie pentru că Windows 8 este un sistem de operare eșuat, nepregătit pentru a concura cu rivalii săi? Să fie pentru că nici acum nu e clar dacă avem sau nu nevoie de acel mod Desktop și unii încă regreta lipsa barei de start? Să fie pentru că Office 2013 arată cel puțin ciudat pe un terminal cu ecran touch? în fine, conform IDC livrările de PC-uri au înregistrat cea mai mare scădere într-un trimestru și asta în primele luni ale lui 2013.

S-a ajuns la doar 76.3 milioane de PC-uri livrate, cu 13.9% mai puțin decât trimestrul 1 din 2012. Analistul Bob O'Donnell afirma că vina aici este a lui Windows 8 pentru involuția computerelor. HP a rămas compania cu cele mai mari vânzări de PC-uri, dar până și ea a înregistrat o scădere cu 23% în acest trimestru față de cel din 2012. Mai este loc de revenire pentru PC-uri sau suntem deja ancorați în epoca tabletelor?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×