LG Optimus G unboxing: interfață interesantă, cutie cu textură de material textil (Video)

2.490 ori
<b>LG Optimus G unboxing: interfață interesantă, cutie cu textură de material textil (Video)</b>în sfârșit a sosit și la noi în teste LG Optimus G, telefon considerat un soi de frate geamăn (mai bun) al lui Nexus 4. Acest model a intrat de curând în oferta operatorului Orange, care îl vinde pornind de la 159 de euro cu abonament Pantera 49....

în sfârșit a sosit și la noi în teste LG Optimus G, telefon considerat un soi de frate geamăn (mai bun) al lui Nexus 4. Acest model a intrat de curând în oferta operatorului Orange, care îl vinde pornind de la 159 de euro cu abonament Pantera 49.

Mai jos vedeți unboxing-ul acestui model, care dezvăluie un colorit ca de pijama la interiorul cutiei. LG Optimus G a fost anunțat în luna august și a fost lansat internațional în noiembrie. Aflați că dacă doriți smartphone-ul la liber, veți plăti 499 de euro tot la Orange România. în cutia acestui smartphone se afla un încărcător, cablu USB, cheița metalică pentru accesarea slotului micro SIM și o pereche de căști care arăta foarte bine, ba chiar sunt cele mai arătoase pe care le-am văzut în ultima vreme.

LG Optimus G unboxing: interfața interesantă, cutie cu textură de material textil (Video)

LG Optimus G dispune de un ecran luminos, un True HD IPS+ LCD de 4.7 inch, cu rezoluție de 1280 x 768 pixeli. Handsetul vine cu 32 GB memorie internă, camera de 13 megapixeli și funcții promovate de LG precum QSlide, care e un fel de Pop Up Play și Quick Memo, pe care îl aveam și pe LG Optimus 4X HD dacă nu mă înșel. Revenim în săptămânile viitoare cu mai multe detalii!

LG Optimus G unboxing

​

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×