LG va lansa primul telefon cu ecran OLED flexibil până la finalul anului

1.424 ori
<b>LG va lansa primul telefon cu ecran OLED flexibil până la finalul anului</b>LG intenționează să lanseze primul smartphone cu ecran OLED flexibil până la finalul acestui an, conform vicepreședintelui companiei pe zona de mobile. Nu e încă foarte clar ce înțelege LG prin "ecran flexibil", dar probabil că nu e chiar...

LG intenționează să lanseze primul smartphone cu ecran OLED flexibil până la finalul acestui an, conform vicepreședintelui companiei pe zona de mobile. Nu e încă foarte clar ce înțelege LG prin "ecran flexibil", dar probabil că nu e chiar același lucru cu ce credem noi.

Panoul OLED folosit pe terminal este creat de către LG Display, conform lui Yoon Bu-Hyun, oficialul menționat anterior, citat de Wall Street Journal. Device-ul de nouă generație ar urma să intre pe piața cândva în trimestrul 4, dacă totul merge OK. LG Display lucrează la OLED-uri flexibile de ceva vreme, având mereu deasupra capului sabia lui Damocles numită Samsung și proiectul Youm, care implică tot ecrane flexibile.

Nu vă bucurați prea tare de inițiativa LG, deoarece și anul trecut se anunța că în acest an vom avea pe piața handseturi cu display flexibil și iată-ne deja în luna a patra și nu s-a lansat nimic de acest gen. Samsung a prezentat, în schimb un concept de OLED flexibil la CES, cu un ecran înfășurat în jurul marginii terminalului. Credeți că se va impune LG înaintea celor de la Samsung, lansând primul telefon cu ecran flexibil?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×