LG afirmă că flagship-ul G7 va sosi la timpul potrivit; procesul de dezvoltare este în toi

1.361 ori
<b>LG afirmă că flagship-ul G7 va sosi la timpul potrivit; procesul de dezvoltare este în toi</b>După ce anterior chiar CEO-ul LG declara faptul că lansarea lui LG G7 nu va avea loc la MWC, asta pentru că echipa ce se ocupa de dezvoltarea terminalului nu a reușit să aducă nimic inovativ, iată că acum un alt oficial al companiei vine cu

Am aflat de curând chiar din partea CEO-ului LG, faptul că succesorul lui G6 nu va sosi în cadrul târgului Mobile World Congress din Barcelona - asta din cauză că echipa ce se ocupa de dezvoltarea produsului nu a reușit să aducă ceva unic în raport cu flagship-urile rivale de pe piață. De aceea s-ar fi decis startul proiectului de la zero și amânarea lansării pentru o dată mai târzie, încă necunoscută.

Vești despre situația acestui terminal care s-ar putea numi G7 într-un final, sosesc astăzi prin intermediul unui oficial LG care le-a acordat celor de la Android Central o declarație. O puteți vedea tradusă mai jos și de aici reiese că procesul de dezvoltare al telefonului merge ca la carte, urmând ca lansarea să aibă loc la timpul potrivit.

Succesorul lui LG G6 este în pregătire și numele oficial va fi anunțat la timpul potrivit. Acele știri referitoare la decizia luată cu privire la numele și data lansării noului flagship sunt doar speculații.

Declarația de față se cam bate cap în cap cu cea anterioară a CEO-ului, dar poate că până la urmă LG a decis să aducă mici modificări actualului produs creat și astfel durata necesară pentru finalizarea proiectului să fie redusă. Startul proiectului de la zero ar fi însemnat luni bune de muncă și o lansare la final de vară chiar, situație în care LG ar fi putut la fel de bine să nu mai lanseze modelul G7 și să aducă noul phablet din seria V.

Anul trecut LG a cam dat-o în bară folosind un procesor last-gen pe flagship-ul G6, iar acum situația pare a fi la fel de problematică și pentru G7. Ce mi se pare foarte inedit este că până acum nu avem nici măcar o randare pentru G7, asta în situația în care anul trecut în aceeași perioadă, internetul era plin de leak-uri pentru G6.

Vedem ce alte noutăți mai apar în perioada următoare!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×