LG anunță "becul inteligent"; Smart Bulb funcționează În tandem cu terminale Android și iOS

Autor:  | Publicat în:  LG 726 ori
<b>LG anunță "becul inteligent"; Smart Bulb funcționează În tandem cu terminale Android și iOS</b>LG Electronics a anunțat săptămâna trecută un bec inteligent sub numele de Smart Bulb, care vine cu compatibilitate cu Android și iOS. Aceste becuri LG cu consum redus vor putea funcționa mai bine de 10 ani, cu utilizare de 5 ore pe zi. &nbsp;...

LG Electronics a anunțat săptămâna trecută un bec inteligent sub numele de Smart Bulb, care vine cu compatibilitate cu Android și iOS. Aceste becuri LG cu consum redus vor putea funcționa mai bine de 10 ani, cu utilizare de 5 ore pe zi.

Sistemul LG Smart Lighting va funcționa cu suport pentru Android 4.3 și versiuni ulterioare, dar și pentru iOS 6 și versiuni mai noi. Va exista și un mod special de securitate, care activează becurile acasă, atunci când sunteți plecați, astfel încât să pară că e cineva acasă și să fie alungați răufăcătorii. în plus exista și un mod de funcționare în ritm cu muzica ascultată.

O funcție interesantă mi se pare și cea care realizează o sclipire specială atunci când primiți un apel telefonic. Noile becuri smart de la LG costa cam 32 de dolari bucata și pentru un produs care ține 10 ani, nu mi se pare deloc rău.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×