Phablet-ul iOcean X8 ce vine cu un display de 5.7 inch apare Într-o prima fotografie live

873 ori
<b>Phablet-ul iOcean X8 ce vine cu un display de 5.7 inch apare Într-o prima fotografie live</b>Deși iOcean X8 a fost anunțat acum mai bine de câteva luni, se pare că secretul a fost bine păstrat, întrucât până în acest moment nu a existat nici o scăpare de imagini cu produsul în cauză. Cu toate că numele iOcean nu sugerează prea...

Deși iOcean X8 a fost anunțat acum mai bine de câteva luni, se pare că secretul a fost bine păstrat, întrucât până în acest moment nu a existat nici o scăpare de imagini cu produsul în cauză. Cu toate că numele iOcean nu sugerează prea multe, aflăm că acest nou produs, și anume iOcean X8 va fi un phablet octo-core ce va ajunge bineînțeles pe piața din China.

iOcean X8 adoptă un design foarte atractiv, ce este realizat din 2 panouri de sticlă situate pe ambele fețe ale terminalului, componente ce reușesc să ofere un felling și un look premium. Printre specificațiile acestui phablet regăsim un panou Full HD de 5.7 inch, protecție Corning Gorilla Glass pentru ambele fețe, 2 GB RAM, 32 GB de stocare și o cameră foto principală de 13 megapixeli.

iOcean X8

Aflăm și faptul că iOcean X8 dispune de o carcasă foarte subțire ce măsoară doar 7.7 mm în grosime. Rămâne de văzut când va fi lansat acest phablet promițător, și desigur rămâne și o altă necunoscută importantă - prețul.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×