LG anunta castigatorii concursului de design de telefoane concept Design the Future

1.540 ori
<b>LG anunta castigatorii concursului de design de telefoane concept Design the Future</b>LG tocmai a anuntat castigatorii concursului Design the Future, destinat designerilor si menit sa defineasca viitorul telefoanelor concept ale companiei. Competitia a fost realizata in parteneriat cu crowdSpring, fiind inregistrate in jur de 400 de...

LG tocmai a anuntat castigatorii concursului Design the Future, destinat designerilor si menit sa defineasca viitorul telefoanelor concept ale companiei. Competitia a fost realizata in parteneriat cu crowdSpring, fiind inregistrate in jur de 400 de designuri. Conceptul castigator a fost LG AL-i, opera a 4 studenti ai Universitatii Virginia Tech: Zack Filbert, Chris Carpenter, James Connors si Kees Luyendijk.

Din pacate, ceea ce vedeti mai sus nu este designul AL-i, ci conceptul clasat pe locul 2, LG Premium. Compania asiatica nu a putut arata presei conceptul castigator, deoarece ar putea transforma designul intr-un produs real. AL-i este un smartphone bazat pe utilizarea cu o singura mana, iar creatorii sai au primit marele premiu de 20.000 de dolari, plus software Autodesk Alias Sketch.

LG Premium poate fi admirat mai sus si reprezinta un telefon mobil cu interfata 3D si axat pe comunicarea dintre handset si automobilul in care se afla. Acest terminal ii va permite utilizatorului sa regleze parametrii vehiculului, de la pozitia scaunelor, la presiunea din cauciucuri, sistemul de climatizare, cel de infotainment si altele.

Telefonul a fost creat de catre Nouphone Bansasine, designer profesionist de automobile.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×