Perioada de inscriere a aplicatiilor in Romanian Android Challenge a fost prelungita cu o luna!

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.191 ori
<b>Perioada de inscriere a aplicatiilor in Romanian Android Challenge a fost prelungita cu o luna!</b>Va informam cu cateva saptamani in urma ca HTC a venit cu o initiativa unica in Romania, o provocare pentru developerii Android, care vor dezvolta aplicatii, concurand pentru un premiu de pana la 3000 de euro. Dupa ce aflam initial ca aplicatiile pot fi...

Va informam cu cateva saptamani in urma ca HTC a venit cu o initiativa unica in Romania, o provocare pentru developerii Android, care vor dezvolta aplicatii, concurand pentru un premiu de pana la 3000 de euro. Dupa ce aflam initial ca aplicatiile pot fi inscrise in competitie pana in data de 31 mai, iata ca Romanian Android Challenge si-a prelungit termenul de inscriere pana pe 30 iunie.

Astfel, HTC acorda dezvoltatorilor mai multe sanse sa isi etaleze priceperea in ale developmentului de softuri pentru Android. Modificarile regulamentului concursului pot fi vizualizate aici si puteti arunca si o privire asupra aplicatiilor inscrise pana acum aici.

23 de aplicatii au fost inscrise pana in acest moment, iar daca intentionati sa participati la Romanian Android Challenge, va uram succes!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×