LG anunță căștile wireless Tone+ Free; Rival pentru AirPods cu acustică Meridian Audio

880 ori
<b>LG anunță căștile wireless Tone+ Free; Rival pentru AirPods cu acustică Meridian Audio</b>După mulți ani de așteptare iată că și sud-coreenii de la LG Electronics fac trecerea către căștile complet wireless odată cu lansarea modelului LG Tone+ Free pe care îl puteți admira în imaginea de mai jos

După mulți ani de așteptare iată că și sud-coreenii de la LG Electronics fac trecerea către căștile complet wireless odată cu lansarea modelului LG Tone+ Free pe care îl puteți admira în imaginea de mai jos. Aceste căști fac parte din zona premium de preț și sunt clar văzute de către companie drept un rival pentru Apple AirPods și Samsung Galaxy Buds. Ce ne oferă în materie de acustică și autonomie aflați din rândurile de mai jos. 

LG Tone+ Free

Căștile de tip earbuds prezentate aici sosesc în două variante de culoare (alb sau negru) și vin la pachet cu o cutiuță de purtare/încărcare. Avem parte de acustică MERIDIAN Audio și ni se promite un bass puternic, medii și înalte clare, dar și sunet tridimensional. De asemenea există și un sistem de reducere a zgomotului digital, tehnică prin care se diminuează distorsiunea.

LG Tone+ Free

LG Tone+ Free suportă alimentare rapidă, astfel că după doar 5 minute de încărcare ne putem bucura de 1 oră playback audio. Atunci când căștile sunt încărcate complet este cazul să ne așteptăm la o autonomie de 6 ore potrivit producătorului. Bifăm certificarea IPX4 pentru rezistență la apă și avem parte de butoane tactile pe fiecare casă prin care putem controla playback-ul și asistentul vocal Google Assistant.

Căștile sunt deja disponibile la precomandă în Coreea de Sud la un preț de 199 euro, iar cei care le achiziționează primesc giftcard-uri Starbucks. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×