Apple ar putea aduce un logo iluminat pe următorul iPhone; Va avea și rol de LED pentru notificări

978 ori
<b>Apple ar putea aduce un logo iluminat pe următorul iPhone; Va avea și rol de LED pentru notificări</b>În ultimele zile au început să-și facă apariția online și leak-uri asociate lui iPhone 12, terminal care aparent va împrumuta din liniile de design ale lui iPhone 4. Se face referire la o ramă metalică cu muchii drepte

În ultimele zile au început să-și facă apariția online și leak-uri asociate lui iPhone 12, terminal care aparent va împrumuta din liniile de design ale lui iPhone 4. Se face referire la o ramă metalică cu muchii drepte, iar un alt zvon sosit indică faptul că firma din Cupertino testează în momentul de față un iPhone fără decupaj în ecran - întregul mecanism Face ID fiind integrat în marginea superioară de deasupra display-ul.

Brevet Apple

Acum, pe seama unui brevet aflăm că Apple ar putea aduce și o dotare interesantă pe viitorul iPhone. După cum aflați încă din titlu, este vorba despre un logo iluminat în spatele telefonului, acesta urmând a avea și rol de LED pentru notificări. Pe seama informațiilor incluse în acest brevet descoperim că logo-ul iluminat și-ar putea face apariția și pe alte produse Apple, nu doar pe iPhone-uri.

S-ar putea oferi și opțiunea de schimbare a culorii acestui logo din spate, iar din setări vom putea seta intensitatea și efectele luminoase afișate în funcție de notificările primite. Rămâne de văzut dacă Apple va implementa un asemenea logo iluminat pe viitorul său iPhone, dar cei care nu mai au răbdare pot opta pentru huse cu logo iluminat sau chiar mod-uri din China precum vedeți mai sus în clipul lui EverythingApplePro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×