T-Mobile USA lanseaza telefonul BlackBerry 8820

1.956 ori

T-Mobile USA si Research in Motion (RIM) au anuntat astazi ca smartphone-ul BlackBerry 8820 este disponibil in SUA, terminalul fiind dotat cu GPS si suport pentru serviciul T-Mobile HotSpot @Home (SM), destinat apelarii Wi-Fi. BlackBerry 8820 este cel mai...

T-Mobile USA si Research in Motion (RIM) au anuntat astazi ca smartphone-ul BlackBerry 8820 este disponibil in SUA, terminalul fiind dotat cu GPS si suport pentru serviciul T-Mobile HotSpot @Home (SM), destinat apelarii Wi-Fi.

T-Mobile anunta BlackBerry 8820

BlackBerry 8820 este cel mai subtire smartphone BlackBerry din lume, iar noul model soseste intr-o varianta de culoare albastra. Feature-urile sale includ suport pentru conectivitate quad-band GSM/GPRS/EDGE, ideala pentru roamingul international, dar si conectivitate Wi-Fi (802.11 a/b/g) pentru o acoperire mai mare si browsing Web mai rapid. Oamenii de afaceri care calatoresc mult vor fi cu siguranta incantati sa afle ca BlackBerry 8820 include GPS, BlackBerry Maps si suporta navigatorul GPS TeleNav. Util este si BlackBerry Internet Service, care suporta accesul la 10 conturi e-mail, inclusiv cele mai populare servicii, gen Yahoo! Mail sau Gmail.

Pentru cei care lucreaza din mers, noul terminal soseste cu BlackBerry Enterprise Server, care integreaza IBM Lotus Domino, Microsoft Exchange si Novell GroupWise, care ofera acces push si wireless la e-mail si servicii de date. Noul handset suporta si cei mai populari clienti de instant messaging: de la AOL pana la Yahoo! Messenger, Google Talk si ICQ. Revenind la specificatiile sale tehnice, modelul 8820 include o tastatura QWERTY si un display de mari dimensiuni, cu o rezolutie de 320 x 240 pixeli.

Interfata sa este intuitiva, iar browserul HTML inclus este performant, cand vine vorba de vizitarea site-urilor Web din mers. Noul BlackBerry este dotat si cu un media player avansat, cu functii de cautare, suport Bluetooth (A2DP/AVRCP) si suport pentru numeroase formaturi, inclusiv MP3, WMA, AAC, AAC+ si eAAC+. Veti putea stoca toate fisierele importante pe un card de memorie, de vreme ce acest BlackBerry este dotat cu slot microSD/SDHC. Terminalul mai include si Roxio Media Manager, aplicatie care permite utilizatorilor sa isi administreze fisierele media, dar si feature-uri de top ca Recunoastere Vocala, Apelare Vocala, tehnologia de anulare a zgomotului de fond si modul speed dial.

BlackBerry 8820 este disponibil la reprezentantele T-Mobile sau online la www.t-mobile.com.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×