LG anunta telefonul Oz Lite, cu camera Casio de 5 megapixeli

2.133 ori
<b>LG anunta telefonul Oz Lite, cu camera Casio de 5 megapixeli</b>LG tocmai a anuntat un nou telefon mobil, modelul Oz Lite, care va sosi pe piata luna viitoare. Avem de-a face cu un telefon cu clapeta cu un profil subtire si specificatii foarte multumitoare. Printre acestea se numara o camera W53CA de 5.1 megapixeli,...

LG tocmai a anuntat un nou telefon mobil, modelul Oz Lite, care va sosi pe piata luna viitoare. Avem de-a face cu un telefon cu clapeta cu un profil subtire si specificatii foarte multumitoare.

Printre acestea se numara o camera W53CA de 5.1 megapixeli, produsa de Casio si dotata cu o lentila de 28 mm, sistem de corectare a culorii, autofocus in 9 puncte si stabilizator al imaginii. Oz Lite incorporeaza un display LCD cu diagonala de 2.8 inchi si o rezolutie de 800 x 480 pixeli, iar noul telefon al celor de la LG soseste si cu suport DMB TV si web browsing in mod landscape si portrait.

Handsetul este destul de subtire, la cei de 18.9 mm ai sai grosime, iar memoria va multumi chiar si cei mai pretentiosi utilizatori (4 GB memorie NAND/1 GB SDRAM; slot microsD). Revenind la camera terminalului, aceasta suporta inregistrare video VGA la 30 fps si trebuie sa aflati si ca acest nou telefon va sosi pe pietele 3G/CDMA din Decembrie.

Sursa: Mobile Phone News

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×