BlackBerry Bold, de ieri in 30 de magazine Vodafone

2.101 ori

Dupa ce va anuntam ca hitul celor de la RIM, BlackBerry Bold 9000 va sosi in Romania in toamna acestui an, iata ca terminalul este disponibil de ieri la magazinele Vodafone Romania. Este vorba despre reprezentantii de vanzari ai Vodafone Romania, plus 30...

Dupa ce va anuntam ca hitul celor de la RIM, BlackBerry Bold 9000 va sosi in Romania in toamna acestui an, iata ca terminalul este disponibil de ieri la magazinele Vodafone Romania. Este vorba despre reprezentantii de vanzari ai Vodafone Romania, plus 30 de magazine proprii.

BB Bold 9000 Vodafone

Pretul lui Bold porneste de la 349 de euro (cu TVA), care include si un abonament pe 2 ani, iar telefonul poate fi achizitionat in Capitala in magazinele Vodafone din Unirea Shopping Center, Calea Mosilor, Magheru, Plaza Romania si Mall Baneasa. Noul BlackBerry va fi disponibil impreuna cu 4 variante de abonamente, ce ajung de la 9 la 35 de euro pe luna.

Va reamintim ca BlackBerry Bold sosise deja in tara noastra prin Orange in luna septembrie, iar handsetul creat de RIM ofera suport HSDPA (3G) si WiFi. De indata ce Bold va cuceri piata fanilor BlackBerry, vom astepta cu infrigurare si lansarea (indepartata) a lui Storm, dar si a genialului HTC Touch HD, eventual si a handsetului Android.

Sursa: ZF

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×