Telefonul prototip Sony Ericsson Lizy M610i, disponibil pe Ebay

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.422 ori
<b>Telefonul prototip Sony Ericsson Lizy M610i, disponibil pe Ebay</b>Oricat de mult am dori sa aflam sursele persoanei care vinde acest nou Sony Ericsson pe eBay, este foarte posibil sa nu le cunoastem vreodata, in conditiile in care avem de-a face cu siguranta cu o afacere ilegala. Acest prototip de telefon, pe numele sau...

Oricat de mult am dori sa aflam sursele persoanei care vinde acest nou Sony Ericsson pe eBay, este foarte posibil sa nu le cunoastem vreodata, in conditiile in care avem de-a face cu siguranta cu o afacere ilegala.

Acest prototip de telefon, pe numele sau Sony Ericson Lizy M610i a aparut pe versiunea germana a celebrului eBay, in aceasta saptamana , la pretul de 1000 de euro. M610i a fost aprobat de catre FCC, dar nu fusese inca anuntat oficial si pregatit pentru lansare. Smartphone-ul celor de la Sony Ericsson este un tri-band GSM (900/1800/1900 MHz), dotat cu radio FM si o tastatura semi-QWERTY. Banuim ca terminalul este pe lista producatorului, de vreme ce compania pregateste un anunt al noilor sale handseturi in cadrul unui eveniment oficial desfasurat in data de 6 noiembrie.

Este posibil ca M610i sa fie lansat oficial mai curand decat am crede, poate chiar inainte ca modelul de pe eBay sa fie cumparat. Orientarea celor de la Sony Ericsson catre o tastatura semi-QWERTY denota faptul ca producatorul spera sa devina accesibil si pentru segmentul de public neglijat (partial) pana acum: cel compus din oameni de afaceri si clienti care doresc feature-uri de top in cazul smartphone-urilor. Ne asteptam ca in cadrul anuntului facut pe 6 noiembrie sa asistam la lansarea noii interfate Sony Ericsson si a unui hit al telefoniei mobile, un terminal dotat cu touchscreen si functii avansate de gaming, branduit SE.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×