LG Arena KM900, anuntat oficial si prezentat intr-un clip video

Autor:  | Publicat în:  LG 1.914 ori
<b>LG Arena KM900, anuntat oficial si prezentat intr-un clip video</b>Despre LG Arena KM900 stiam cam totul, cu o saptamana inainte de debutul sau la Mobile World Congress 2009, dar iata ca de abia acum a fost confirmat acest terminal, dotat cu interfata 3D S Class. Mai multe despre handset, in urmatorul clip video: Anuntat...

Despre LG Arena KM900 stiam cam totul, cu o saptamana inainte de debutul sau la Mobile World Congress 2009, dar iata ca de abia acum a fost confirmat acest terminal, dotat cu interfata 3D S Class. Mai multe despre handset, in urmatorul clip video:

Anuntat oficial ieri, la Mobile World Congress 2009, in Barcelona, LG Arena KM900 soseste cu o interfata inovatoare, ce dispune de functii ca "Reel Scrolling" (plasarea meniurilor pe o banda stil film de cinema) sau "Elastic Lists" (functie care permite browsingul mai usor prin meniul Contacte).

Datorita unui procesor AMD puternic, acest telefon va suporta animatii 3D si functia Floating Image Gallery, care va afisa imaginile pe randuri. Daca veti intoarce terminalul pe o parte, imaginile vor "cadea" de asemenea lateral, fiind afisate intr-o varianta cu dimensiuni mai mari. KM900 vine cu un display full touchscreen de 3 inchi, cu rezolutie WVGA, suport pentru codecuri DivX si Xvid, plus o camera de 5 megapixeli, care poate inregistra video la 120 fps si in mod slow motion.

Sursa: Gsmdome.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×