LG Aristo 2 este un nou telefon low midrange scăpat pe web cu ambalajul complet; Vine cu identificare facială

1.523 ori
<b>LG Aristo 2 este un nou telefon low midrange scăpat pe web cu ambalajul complet; Vine cu identificare facială</b>Cu un an în urma debuta în SUA telefonul LG Aristo cu procesor quad core Snapdragon 425 şi preţ accesibil. Costa doar 59 de dolari în regim prepaid cu oferte speciale prin T-Mobile, iar acum LG Aristo 2 ni se înfăţişează într-o scăpare proaspătă.

Cu un an în urma debuta în SUA telefonul LG Aristo cu procesor quad core Snapdragon 425 şi preţ accesibil. Costa doar 59 de dolari în regim prepaid cu oferte speciale prin T-Mobile, iar acum LG Aristo 2 ni se înfăţişează într-o scăpare proaspătă.

Terminalul a apărut pe comunitatea de scăpări şi zvonuri Slashleaks, postat de un norocos care şi-a găsit drum la o reprezentantă MetroPCS în SUA şi a dat peste handset, sau mai bine zis peste ambalajul său și broșura sa oficială. Va fi un telefon cu deblocare prin recunoaştere facială, cu un ecran HD de 5 inch, procesor Snapdragon 425 şi 2 GB RAM.

Are 16 GB stocare, slot microSD şi baterie de 2410 mAh, iar ca OS primim Android 7.1.2 Nougat. În spate vedem o cameră de 13 MP, iar în faţă una de 5 MP. Se pare că dotările sunt aproape identice faţă de primul Aristo şi nici designul nu e foarte diferit. Modelul de anul trecut avea 1.5 GB RAM, dar bateria şi camerele erau la fel, plus stocare. Are un scanner de amprente în spate  şi un panou frontal uşor curbat.

E un plus şi suportul VoLTE.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×