Samsung Galaxy J7 Top este un nou telefon midrange atractiv, certificat WiFi şi Bluetooth

964 ori
<b>Samsung Galaxy J7 Top este un nou telefon midrange atractiv, certificat WiFi şi Bluetooth</b>Pe final de lună aprilie aflăm că un nou telefon Samsung a primit certificarea WiFi și Bluetooth, acela fiind Galaxy J7 Top. Pe seama speculațiilor ajunse în online, se pare că acest handset va fi destul de atractiv prin prisma pachetului

Chiar dacă nu e foarte clar când şi dacă vine Samsung Galaxy J5/J7 (2018), variante derivate ale lui J7 tot apar online. Cea mai nouă este Samsung Galaxy J7 Top, care a fost certificată deja de către autorităţile WiFi şi Bluetooth din Coreea de Sud. Ce ştim despre device aflaţi mai jos.

Samsung Galaxy J7 Top

Un aşa numit Samsung Galaxy J3 Top apărea luna trecută, iar azi apare şi fratele său mai mare, Galaxy J7 Top. Faptul că tocmai a fost certificat oficial înseamnă că lansarea sa e o chestiune de zile, cel mult săptămâni. Apare sub numele de cod SM-J737S, iar în documente e trecut şi numele oficial şi anume Samsung Galaxy J7 Top. Diferite terminaţii precum "KR" pentru Coreea şi "P" pentru SUA şi operatorul Sprint sunt menţionate.

Galaxy J7 TOp

Telefonul cel nou rulează Android 8.0 Oreo şi trebuie spus că acest handset apăruse deja în GeekBench, ocazie cu care i-am aflat şi dotările. E vorba despre un procesor octa core de 1.59 GHz, probabil un Exynos 7870, 2 GB RAM şi probabil e şi o versiune cu 3 GB RAM. Mă aştept să vedem o cameră de 13 sau 16 MP în spate şi una în faţă cu aceeaşi rezoluţie, plus blitz selfie.

32 GB stocare, slot microSD şi port USB Type-C ar fi de dorit, dar nu sunt garantate de nimic. Nu ar strica nici o baterie de 3000+ mAh. Din păcate nu avem detalii despre diagonală, dar un nume ca "Top" sugerează o diagonală mare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×