LG brevetează un display pliabil care este totodată și transparent; iată o schiță a invenției

837 ori
<b>LG brevetează un display pliabil care este totodată și transparent; iată o schiță a invenției</b>Sud-coreenii de la LG ne uimeau în urmă cu doar câțiva ani cu smartphone LG G Flex - un telefon cu display curbat ce arăta cu siguranță spectaculos. A urmat ulterior și un succesor la fel de interesant, iar pentru perioada următoare compania lucrează

Acum fix 3 ani, în luna octombrie a anului 2013 cei de la LG prezentau cu mare entuziasm smartphone-ul G Flex - un terminal inedit ce opta pentru un display curbat de 6 inch și care a uimit cu siguranță publicul. A urmat și o a doua generație, iar pentru viitor se pare că sud-coreenii au în plan lansarea unui dispozitiv și mai spectaculos de atât, unul despre care aflăm astăzi prin intermediul unui brevet. 

Schița și descrierea asociată aplicației de brevet LG, ne dezvăluie un display pliabil ce ne va permite să utilizăm dispozitivul și pe post de phablet, dar și ca o tabletă în toată regula în funcție de preferințele utilizatorilor. De asemenea, display-ul prezentat în imaginea de mai sus este și unul transparent, o abordare interesantă din partea producătorului sud-coreean ce a fost iată transpusă pe hârtie.

Până când un astfel de handset va ajunge realitate vom mai avea ceva de așteptat, LG optând în cazul de față nu doar pentru un model cu display pliabil, dar și transparent pe deasupra. Cu siguranță vom mai afla despre asemenea brevete în perioada următoare, documente ce le atestă companiilor trademark-ul asupra unui design sau tehnologie - acesta fiind principalul motiv pentru care sunt completate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×