Un nou brevet Samsung detaliază o tabletă pliabilă cu kickstand și tastatură integrată

690 ori
<b>Un nou brevet Samsung detaliază o tabletă pliabilă cu kickstand și tastatură integrată</b>Companiile tech ne oferă oportunitatea ca prin intermediul brevetelor să privim cumva în viitor - Samsung și Apple fiind de departe cele mai active firme la acest capitol. Astăzi aruncăm o scurtă privire asupra unui nou brevet primit de către Samsung ce

Majoritatea firmelor din zona tech apelează la brevete pentru a-și proteja design-ul pentru un anumit produs sau invenția pentru tehnologiile la care lucrează. Astăzi descoperim că Samsung tocmai ce a primit un asemenea brevet pentru o tabletă cu totul și cu totul inedită pusă în raport cu actualele dispozitive de acest tip existente pe piață.

Se pare că este vorba despre o tabletă pliabilă ce vine atât cu o tastatură integrată la pachet, dar și cu un kickstand alături. În afară de schița pe care o puteți vedea mai sus, nu avem alte informații pentru moment. După cum bine știți, se zvonește de ceva timp faptul că Samsung lucrează la un smartphone pliabil și flexibil denumit Galaxy X, dar și la o tabletă ce va beneficia de o construcție similară.

Cât de curând vom vedea un asemenea concept pus în practică este greu de spus, și asta pentru că nu multe componente necesare procesului de dezvoltare sunt la rândul lor flexibile. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×