LG CDMA LC-3200, dictionar electronic sau telefon?

Autor:  | Publicat în:  LG 1.677 ori
<b>LG CDMA LC-3200, dictionar electronic sau telefon?</b>Noul model de la LG are un cuvant de spus in lumea dictionarelor electronice, incorporand o astfel de functie, deocamdata doar pentru limbi asiatice. LC-3200 este prin definitie un slide-phone mic si discret, avand in vedere dimensiunile sale:...

Noul model de la LG are un cuvant de spus in lumea dictionarelor electronice, incorporand o astfel de functie, deocamdata doar pentru limbi asiatice.

LC-3200 este prin definitie un slide-phone mic si discret, avand in vedere dimensiunile sale: 3.89x1.91x0.67 inch si un LCD extern de 2 inch. Modelul va oferi conectivitate CDMA si USB, IrDA, veti putea asculta MP3-uri si va veti putea juca un oarecare joc cu tenta sportiva. In timp ce acel joc nu a fost anuntat inca drept certitudine, cu siguranta veti folosi camera de 1.3 megapixeli dupa bunul plac.

Model disponibil pentru 6 natiuni asiatice (ce includ China si Taiwan), LC-3200 va fi necesar celor ce nu cunosc limba engleza, sau dialectele locale. Functia inovativa a telefonului este cea de dictionar, adusa la perfectiune de compania producatoare. Nu se stie inca pretul acestui terminal mobil, deoarece se pare ca LG nu tine mortis ca europenii sa beneficieze de acest telefon prea curand.

Inventiile ultimilor ani converg treptat intr-una singura si in maxim 2 ani vom avea PC-ul, consola de jocuri, dictionarul electronic si PDA-ul in buzunarul din spate numindu-l simplu, "doar un telefon".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×