Telefon in stil Art Nouveau de la Panasonic

Autor:  | Publicat în:  Panasonic 1.406 ori
<b>Telefon in stil Art Nouveau de la Panasonic</b>Acest terminal semnat Christina Tapp a fost creat in pur stil Art Nouveau, parand a fi o combinatie dintre celebrele productii cinematografice Blade si Matrix. De-a lungul timpului numeroase telefoane inedite si-au facut loc pe lista mobilissimo.ro, dar...

Acest terminal semnat Christina Tapp a fost creat in pur stil Art Nouveau, parand a fi o combinatie dintre celebrele productii cinematografice Blade si Matrix. De-a lungul timpului numeroase telefoane inedite si-au facut loc pe lista mobilissimo.ro, dar designul noului gadget de la Panasonic a reusit sa ne surprinda.

Nu va faceti griji, acest terminal nu este disponibil in magazine si nu il vom vedea pe rafturi prea curand, deoarece este doar un concept. Forma acestui gadget poate fi considerata o combinatie intre un bumerang si o telecomanda, produsul final fiind amplasat pe un suport in forma de semicerc. Terminalul este ideal pentru avantgardistii care doresc sa surprinda si sa socheze si ar fi potrivit pentru un designer din lumea modei, nu pentru publicul de rand sau fanii telefoanelor Nokia.

In aceste luni dedicate lansarilor de terminale mobile, de la iPhone la noile Sony Ericsson Walkman, Panasonic ne prezinta doar un concept, desi speram sa vedem o serie de noi telefoane anuntate de  catre celebrul producator. Astfel de telefoane castiga numeroase premii pentru design, in stadiul de concept, dar nu sunt niciodata apreciate de public la adevarata valoare, dupa ce se transforma in produse destinate pietei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×