LG confirma modelele G Flex 2 și LG Vu 4 pentru a doua jumătate a acestui an

782 ori
<b>LG confirma modelele G Flex 2 și LG Vu 4 pentru a doua jumătate a acestui an</b>Dovezi cu privire la LG G Flex 2 apăruseră cu ceva vreme în urmă, dar iată că LG confirma astăzi acest device în mod oficial. în plus sud coreenii au confirmat și că pregătesc un LG Vu 4, iar ambele modele vor fi lansate în a doua jumătate a...

Dovezi cu privire la LG G Flex 2 apăruseră cu ceva vreme în urmă, dar iată că LG confirma astăzi acest device în mod oficial. în plus sud coreenii au confirmat și că pregătesc un LG Vu 4, iar ambele modele vor fi lansate în a doua jumătate a acestui an.

Bănuiesc că IFA 2014 ar fi prilejul ideal pentru lansare, mai ales pentru a-l eclipsa puțin pe Galaxy Note 4, care ar putea fi anunțat acolo. în plus, LG trebuie să pregătească un rival pentru iPhone 6 de 5.5 inch, care va face phableturile Android mai puțin atractive. Cu ceva vreme în urma aflam că G Flex 2 va sosi în 2015, că va avea tot un ecran curbat și flexibil, dar și "noi tehnologii".

Bănuiesc că rezoluția noului G Flex va fi Full HD măcar sau poate chiar Quad HD după modelul lui G3. Vu 4 se va remarca ca și predecesorii săi prin acel design "îndesat", fiind un phablet care e aproape pătrat, deoarece are o lățime foarte mare. Dotările ar putea fi modeste, deoarece seria Vu nu s-a remarcat niciodată prin specificații high end.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×