LG confirmă prezența unui display OLED de 6 inch cu muchii curbate pentru phablet-ul V30! Se lansează pe 31 august!

900 ori
<b>LG confirmă prezența unui display OLED de 6 inch cu muchii curbate pentru phablet-ul V30! Se lansează pe 31 august!</b>Pe 31 august se lansează și phablet-ul LG V30, terminal pe care îl așteptăm cu mare interes și asta pentru că va fi flagship-ul de toamnă al sud-coreenilor. Ne va întâmpina un procesor Snapdragon 835 aici, o cameră duală în partea din spate și

Putem spune că am intrat în luna phablet-urilor, asta ținând cont că atât LG cât și Samsung pregătesc debutul a două terminale de acest tip cu dotări de ultimă oră. După o serie de leak-uri asociate lui LG V30, astăzi avem o confirmare oficială din partea sud-coreenilor cu privire la ecranul ce va sosi pe acest handset. Este cazul unui panou OLED de 6 inch cu margini cubate și aspect 18:9 sau mai bine zis 2:1.

LG ne dezvăluie și o mică parte din acest display spectaculos și remarcăm faptul că spre deosebire de ecranul de pe LG G6, cel de aici dispune de sticlă curbată 2.5D pe margini. Mai aflăm că acesta va oferi o rezoluție Quad HD+ de 2880 x 1440 pixeli, suport DCI-P3, dar și suport HDR10 ce schimbă complet experiența de vizionare a conținutului video.

De asemenea, ecranul lui LG V30 va fi protejat de Corning Gorilla Glass 5 și aparent sud-coreenii vin aici cu o tehnologie specială de tip pixel-scanning pentru a se combate fenomenul numit burn-in. Pe LG V30 îl mai așteptăm cu procesor Snapdragon 835, cu 4 sau 6 GB de RAM și cu o baterie ce va suporta tehnologia de încărcare rapidă. Dacă ar fi să fac o presupunere, atunci mă aștept la un preț de 750 - 800 dolari pentru acest phablet. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×