LG V30 ar urma să vină cu o deschidere uriaşă a diafragmei camerei; Avem detalii!

1.165 ori
<b>LG V30 ar urma să vină cu o deschidere uriaşă a diafragmei camerei; Avem detalii!</b>Mai ne desparte o lună întreagă până la debutul lui LG V30 și în tot acest timp vom mai vedea leak-uri interesante asociate noului phablet cu cameră duală. Vestea de astăzi face referire fix la camera foto din spate care aparent va oferi o deschidere

LG V30 este unul dintre terminalele high end pe care le aşteptăm cu interes luna viitoare, dar nu doar prin prisma faptului că este flagship-ul real al celor de la LG pe 2017. Reprezintă un terminal inedit pentru că ar renunţa la ecranul secundar specific seriei LG V şi ar opta doar pentru un singur ecran. Azi aflăm că şi camera duală a acestui terminal va fi deosebită.

Până acum telefoanele LG V practic reciclau camera de pe flagship-urile LG G ale anului respectiv, doar că acum LG V30 aduce şi un upgrade. Avem informaţii că noul phablet va aduce o deschidere uriaşă a diafragmei camerei, peste orice am văzut până acum. Majoritatea telefoanelor vin cu deschidere F/1.8, unele chiar F/1.7. Acel număr de după litera "F" indică mărimea deschiderii diafragmei, care îi permite luminii să pătrundă în cameră.

Cu cât este mai mare deschiderea, cu atât pătrunde mai multă lumină, ceea ce e excelent pentru fotografia low light. Pentru a explica matematica din spatele acestei idei, cu cât este mai mic acel număr de după F, cu atât e mai mare deschiderea diafragmei. Astfel o deschidere F/2.0 îi este superioară uneia F/2.2. Revenind la scăpare, sursele afirmă că LG V30 va face marele pas spre o deschidere F/1.6, un record pentru smartphone-uri.

În acest moment modele ca Galaxy S8 au recordul cu F/1.7. Mai mult decât atât, deschiderea F/1.6 e rară în universul camerelor digitale de orice fel, deci performanța e cu atât mai impresionantă. Cele mai comune deschideri sunt F/2.4, F/2.2, F/2.0 şi F/1.8, appoi F/1.4. Cum camera lui V30 va fi duală, senzorul principal va fi cel cu deschiderea generoasă, iar celălalt va opera în tandem cu o lentilă wide angle.

Sursa mai afirmă şi că noul terminal va sosi cu un panou OLED şi funcţionalitate Always On, plus aspect 18:9.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×