LG CU575, extaziaza reprezentantele sexului frumos!

1.508 ori
<b>LG CU575, extaziaza reprezentantele sexului frumos!</b>Admirati cele doua domnisoare din imaginea urmatoare, care se bucura din plin de noul LG CU575. Oare cine capata prim-planul intr-o astfel de imagine promotionala? Cele 2 tinere au toate motivele sa zambeasca, deoarece noul terminal soseste dotat cu...

Admirati cele doua domnisoare din imaginea urmatoare, care se bucura din plin de noul LG CU575. Oare cine capata prim-planul intr-o astfel de imagine promotionala?

Cele 2 tinere au toate motivele sa zambeasca, deoarece noul terminal soseste dotat cu touch-pad, HSDPA si suport pentru carduri de memorie microSD de pana la 4GB. Telefonul ofera suport si pentru radio XM prin intermediul satelitilor, dar acesta este un feature care este inca sub semnul indoielii, din cauza unor probleme de traducere din limba coreana. Handsetul este acum disponibil prin AT&T, impreuna cu un abonament pe 2 ani si promite sa fie un preview incantator in asteptarea noului Prada Phone sau a unui eventual Chocolate 2.

Avand in vedere faptul ca telefonul a poposit deja in SUA, ne asteptam sa-l vedem si la magazinele din Romania, eventual la un super pret in perioada sarbatorilor de iarna. Pana atunci admiram tinerele din imagine care scot in evidenta atat de bine designul terminalului, desi distrag atentia publicului masculin.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×