Primele imagini reale cu Meizu M8

Autor:  | Publicat în:  Meizu 4.295 ori
<b>Primele imagini reale cu Meizu M8</b>Cred ca este a treia oara cand Meizu prezinta "imagini reale" cu terminalul sau si deja a devenit obositoare campania de promovare a unui terminal, care nu este mai mult decat o clona iPhone. Tacerea producatorilor la capitolul actiuni legale inseamna cu...

Cred ca este a treia oara cand Meizu prezinta "imagini reale" cu terminalul sau si deja a devenit obositoare campania de promovare a unui terminal, care nu este mai mult decat o clona iPhone.

Tacerea producatorilor la capitolul actiuni legale inseamna cu siguranta ca exista un acord tacit, deci nu am putea spune 100% cine copiaza pe cine. Intre timp, privind imaginea "reala" de mai sus, in "premiera", avem din nou senzatia ca avem de-a face cu imagini modificate. Produsul real va fi gata de teste pana la finalul acestui an si nu se cunoaste inca o data oficiala de lansare.

Meizu M8 va avea un pret de 314 dolari pentru versiunea de 4GB, respectiv 380 de dolari pentru cea de 8GB si o posibila versiune de 16GB in curs de productie. Probabil Meizu incearca sa cloneze iPhone si la capitolul zvonistica, ramanand mereu in atentia presei. Intre timp, asteptam o data reala de lansare si o eventuala luare de pozitie a celor de la Apple, pentru a ne dovedi ca Steve Jobs nu accepta clone ale lui Jesus Phone pe piata.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×