Primele imagini reale cu Meizu M8

Autor:  | Publicat în:  Meizu 4.230 ori
<b>Primele imagini reale cu Meizu M8</b>Cred ca este a treia oara cand Meizu prezinta "imagini reale" cu terminalul sau si deja a devenit obositoare campania de promovare a unui terminal, care nu este mai mult decat o clona iPhone. Tacerea producatorilor la capitolul actiuni legale inseamna cu...

Cred ca este a treia oara cand Meizu prezinta "imagini reale" cu terminalul sau si deja a devenit obositoare campania de promovare a unui terminal, care nu este mai mult decat o clona iPhone.

Tacerea producatorilor la capitolul actiuni legale inseamna cu siguranta ca exista un acord tacit, deci nu am putea spune 100% cine copiaza pe cine. Intre timp, privind imaginea "reala" de mai sus, in "premiera", avem din nou senzatia ca avem de-a face cu imagini modificate. Produsul real va fi gata de teste pana la finalul acestui an si nu se cunoaste inca o data oficiala de lansare.

Meizu M8 va avea un pret de 314 dolari pentru versiunea de 4GB, respectiv 380 de dolari pentru cea de 8GB si o posibila versiune de 16GB in curs de productie. Probabil Meizu incearca sa cloneze iPhone si la capitolul zvonistica, ramanand mereu in atentia presei. Intre timp, asteptam o data reala de lansare si o eventuala luare de pozitie a celor de la Apple, pentru a ne dovedi ca Steve Jobs nu accepta clone ale lui Jesus Phone pe piata.

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×