LG Display va livra panouri OLED pentru Apple în a doua jumătate a anului, conform surselor

758 ori
<b>LG Display va livra panouri OLED pentru Apple în a doua jumătate a anului, conform surselor</b>Aflăm în acest weekend faptul că LG Display ar fi fost contractată de către Apple pentru producerea de panouri LCD și OLED destinate unor viitoare iDevice-uri, componente ce vor fi livrate încă din această a doua parte a anului

LG Display ar fi fost contractată de către Apple pentru a începe producţia şi livrarea de panouri LCD şi OLED pentru iDevice-uri. Livrările vor începe să vină în a doua jumătate a anului, se pare. Aflaţi ce ştim despre înţelegere mai jos.

Nu e prima oară când Apple şi LG Display sunt în aceeaşi barcă, sud coreenii ocupându-se o bună perioadă de timp de ecranele de pe iPad-uri. În toamna trecută apăreau şi zvonuri că aceste două firme lucrează îndeaproape la un terminal cu ecran flexibil. Publicaţia coreeană Newspim scrie că LG Display va livra în 2018 între 3 şi 4 milioane de panouri OLED către Apple, dar şi 20 de milioane de panouri LCD, toate pentru smartphone-uri.

OLED-urile vor fi produse la fabrica E6 6G din zona Paju. Ca atare LG a început upgrade-uri la acea întreprindere şi dacă totul merge bine şi linia de producţie livrează atunci LG ar urma să primească contractul pentru panourile OLED de 6.5 inch ale modelelor iPhone din 2019. Livrările ar urma să ajungă la 10 milioane de unităţi pe an.

Toate acestea vin ca o gură de oxigen pentru LG Display, care a postat pierderi nete de 87.04 milioane de dolari pe primul trimestru al acestui an. Nu ştiu ce alte companii au mai putut avea încredere în LG Display după ce reputaţia le-a fost ştirbită serios pentru multiplele probleme cu ecranul lui Google Pixel 2 XL de anul trecut. Se pare că Apple are totuşi încredere în companie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×