Galaxy S10 va avea şi o variantă 5G până la urmă, conform unei surse apropiate de Samsung

1.254 ori
<b>Galaxy S10 va avea şi o variantă 5G până la urmă, conform unei surse apropiate de Samsung</b>Potrivit unei surse apropiate de Samsung s-ar părea că smartphone-ul Samsung Galaxy S10 va avea și o variantă cu suport 5G până la urmă, ceea ce este de înțeles ținând cont că acest nou standard de conectivitate urmează a debuta încă

Samsung Galaxy S10 ar putea primi până la urmă o versiune 5G, după ce se speculase că nu va avea parte de tehnologia aferentă, fiind prea devreme pentru aşa ceva. De fapt CEO-ul Samsung Mobile DJ Koh oferise indicii ca un alt telefon va inaugura suportul 5G la Samsung.

Galaxy S10

Sursa care are detalii despre Samsung Galaxy S10 este deja consacratul Ice Universe, care ne-a mai oferit scăpări de acest gen până acum. Menţionează suport pentru baseband 5G pe viitorul flagship dar aici se opresc detaliile sale. Samsung Galaxy S10 ar urma să debuteze la început de an 2019, cel devreme la CES 2019 şi cel târziu la final de februarie la MWC 2019.

Ar fi cam devreme să aibă 5G pentru că nicăieri în lume nu vor fi serviciile 5G activate la nivel internaţional în prima jumătate din 2019. De abia în a doua jumătate s-ar putea mişca lucrurile în câteva metropole, iar rollout-ul comercial cel mare are loc în 2020. În plus includerea suportului 5G îţi dă dreptul să te lauzi în fața competitorilor precum Huawei. Când a sosit Huawei Mate 10 Pro inaugura suport pentru LTE Categoria 18, ceva ce nu mai avea nimeni la acel moment de exemplu.

Teoretic primul telefon 5G a debutat deja, Moto Z3, dar doar cu un modul aferent de la Moto şi Verizon, lansat la anul.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×