LG Eco Solar, un telefon concept bazat pe energie solara

Autor:  | Publicat în:  Concepte 1.746 ori
<b>LG Eco Solar, un telefon concept bazat pe energie solara</b>Recent am observat o abundenta de telefoane concept LG, probabil datorita faptului ca s-a incheiat competitia LG Design the Future, care a oferit designerilor sansa sa creeze astfel de concepte. Astazi aruncam o privire asupra lui LG Eco Solar, un telefon...

Recent am observat o abundenta de telefoane concept LG, probabil datorita faptului ca s-a incheiat competitia LG Design the Future, care a oferit designerilor sansa sa creeze astfel de concepte. Astazi aruncam o privire asupra lui LG Eco Solar, un telefon "verde" pe care il puteti vedea mai jos.

Acest handset a fost creat de catre designerul Aaron Martinez si vine cu o celula fotovoltaica, care asigura energia handsetului prin incarcare atat de la lumina solara cat si de la surse artificiale de iluminare. Telefonul ruleaza o varianta necunoscuta de Windows Mobile si vine cu un display touch LED, o "lupa digitala" incorporata in display si un browser bazat pe Microsoft Silverlight.

Concept LG Eco Solar

Ecranul telefonului concept LG suporta o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, iar lista sa de specificatii include si o camera de 8 megapixeli cu suport pentru captura video 1080p, zoom digital de 200x, scanare progresiva si un stabilizator optic de imagine. Din cate vedem in imagini, telefonul ar putea fi unul flexibil, dar nu bagam mana in foc pentru acest lucru.

Concept LG Eco Solar

Ce parere aveti despre acest concept?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×