ROM-ul scapat pe web al lui Windows Phone 7 indica existenta unui nou terminal: HTC Mondrian

1.138 ori
<b>ROM-ul scapat pe web al lui Windows Phone 7 indica existenta unui nou terminal: HTC Mondrian</b>Cei de la XDA Developers au dat lovitura din nou, de aceasta data descoperind un ROM Windows Phone 7 de 100 MB scapat pe web si aparent primul care urmeaza sa fie utilizabil pe un terminal mobil. Aparent, acesta include si detalii despre un nou smartphone...

Cei de la XDA Developers au dat lovitura din nou, de aceasta data descoperind un ROM Windows Phone 7 de 100 MB scapat pe web si aparent primul care urmeaza sa fie utilizabil pe un terminal mobil. Aparent, acesta include si detalii despre un nou smartphone HTC.

Fisierul include date despre un asa-zis HTC Mondrian, sau cel putin atat stim in acest moment, deoarece hackerii de pe XDA inca incearca sa crackuiasca ROM-ul. In cel mai bun caz, fisierul va contine specificatiile terminalului, iar in cel mai rau caz va fi vorba doar de o farsa sau de un nume de cod al unui smartphone care exista deja.

Sa fie acesta HTC HD3 pe care il asteptam cu atata nerabdare?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×