LG Electronics a obținut trademark pentru telefoanele sale flagship, până În 2020: de la LG G4 la LG G9

Autor:  | Publicat în:  LG 1.062 ori
<b>LG Electronics a obținut trademark pentru telefoanele sale flagship, până În 2020: de la LG G4 la LG G9</b>LG Electronics a brevetat în Coreea de Sud denumirile viitoarelor sale telefoane flagship (după cum aflăm de aici), de la LG G4 la LG G9, deci aproximativ până în 2020, dacă firma asiatică lansează unul pe an. Seria LG G definește flagshipuri...

LG Electronics a brevetat în Coreea de Sud denumirile viitoarelor sale telefoane flagship (după cum aflăm de aici), de la LG G4 la LG G9, deci aproximativ până în 2020, dacă firma asiatică lansează unul pe an. Seria LG G definește flagshipuri high end și a pornit la drum cu Optimus G, apoi cu G2 și G3.

E interesant că LG a decis să păstreze acest model de denumiri, în vreme ce alte firme se rebranduiesc și își schimba modelul de numire. Uitați-vă numai la Sony și Nokia, care au trecut de la combinații de cifre, litere și diferite serii, la pur și simplu Lumia/Xperia și o serie de cifre. Samsung are uriașă serie Galaxy, cu subdiviziuni în funcție de litera sau cuvinte "Mega, Zoom, Active" și altele.

Practic, în acest moment LG G devine un soi de Galaxy S al companiei sud coreene și nu pot decât să mă întreb și să îmi imaginez cam cum ar arăta un LG G9 în 2020. Va fi flexibil, rulabil, complet deformabil, gros de 4 milimetri și transparent? Sau va fi pur și simplu headset ultra evoluat inspirat de Google Glass? Voi ce credeți?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×