Iată roadmap-ul viitoarelor produse Qualcomm: ele sunt procesoarele de pe flagshipurile viitoare!

Autor:  | Publicat în:  Qualcomm 606 ori
<b>Iată roadmap-ul viitoarelor produse Qualcomm: ele sunt procesoarele de pe flagshipurile viitoare!</b>în vreme ce Nvidia și MediaTek au dezvăluit mai mult sau mai puțin oficial planurile pentru următoarele luni și chiar pentru 2015, iată că și Qualcomm are parte de o scăpare, care include viitoarele sale procesoare. &nbsp; &nbsp; Qualcomm este...

în vreme ce Nvidia și MediaTek au dezvăluit mai mult sau mai puțin oficial planurile pentru următoarele luni și chiar pentru 2015, iată că și Qualcomm are parte de o scăpare, care include viitoarele sale procesoare.

Qualcomm este cel mai mare furnizor de procesoare din segmentul telecom, acuzați fiind chiar de monopol în China, deci ne interesează mult planurile sale de viitor. în perioada trimestrului 3 și 4 al acestui an Qualcomm va lansa o serie de chipseturi high end din seria Snapdragon 600. E vorba despre Snapdragon 610 (MSM8936) și Snapdragon 615 (MSM8939). Ambele chipuri sunt construite pe baza procesului de 28 nm și vin cu arhitectura 64-bit și GPU-uri Adreno 405.

Iată roadmap-ul viitoarelor produse Qualcomm: ele sunt procesoarele de pe flagshipurile viitoare!

Snapdragon 610 este un quad core Cortex A53 tactat la 1.8 GHz, iar Snapdragon 615 este un octa core, cu 4 core-uri Cortex A53 la 1.8 GHz și 4 core-uri Cortex A53 cu frecvența de 1 GHz. Tot pe lista se afla și Snapdragon 810, care va sosi către final de an și începutul lui 2015, dar și Snapdragon 808, care va sosi prin trimestrul 2 sau 3 în 2015. Ambele chipuri sunt modele premium care vor sosi pe cele mai puternice telefoane mobile.

Snapdragon 808 este un model hexa core cu GPU Adreno 418, iar Snapdragon 810 este un quad core cu GPU Adreno 430. Rețineți că perioadele menționate mai sus sunt cele în care Qualcomm va oferi producătorilor de telefoane aceste chipuri și vor mai trece apoi câteva luni până ce handseturile ajung la public.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×