Samsung Galaxy Note 4 ar putea veni cu o carcasă specială Ultrasonic Cover, pentru persoanele cu probleme de vedere

Autor:  | Publicat în:  Samsung 796 ori
<b>Samsung Galaxy Note 4 ar putea veni cu o carcasă specială Ultrasonic Cover, pentru persoanele cu probleme de vedere</b>Samsung Galaxy Note 4 e la doar 2 săptămâni distanță de anunțul său oficial, iar terminalul începe să sune tot mai atractiv. Acest phablet de 5.7 inch va primi și un accesoriu special, conform celor de la SamMobile, care citează o sursă...

Samsung Galaxy Note 4 e la doar 2 săptămâni distanță de anunțul său oficial, iar terminalul începe să sune tot mai atractiv. Acest phablet de 5.7 inch va primi și un accesoriu special, conform celor de la SamMobile, care citează o sursă apropiată de Samsung.

E vorba despre un așa numit Ultrasonic Cover, un accesoriu lansat odată cu Note 4. Scopul său este de a ajuta persoanele cu probleme de vedere să se orienteze în mediul din jur. Aceasta husă specială va avea un senzor integrat, capabil să detecteze obiectele din fața sa, dar și persoanele și să ofere feedback. Raza de acoperire a senzorilor este ajustabilă la randul său și se poate alege între scurt, mediu și lung, dar și să fie oferit feedback.

Cu cât este mai lungă raza de acoperire, cu atât mai îngustă este zona acoperită. Există deja setări speciale Accessibility pe toate terminalele moderne, destinate persoanelor cu probleme de vedere sau cu alte tipuri de impedimente la nivel motor, vizual sau auditiv. Orice pas în această direcție e binevenit, pentru a-i ajuta și pe cei cu probleme de sănătate să aibă acces la tehnologia modernă.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×