Samsung prezintă oficial senzorul de imagine cu tehnologie Dual-Pixel ce este regăsit pe S7 și S7 Edge

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.526 ori
<b>Samsung prezintă oficial senzorul de imagine cu tehnologie Dual-Pixel ce este regăsit pe S7 și S7 Edge</b>&Icirc;ncă de la debutul noilor terminale Samsung Galaxy S7 și S7 Edge, am aflat faptul că avem parte de o cameră foto de 12 megapixeli de această dată, &icirc;n situația &icirc;n care flagship-urile din 2015 ne puneau la dispoziție un senzor de...

Încă de la debutul noilor terminale Samsung Galaxy S7 și S7 Edge, am aflat faptul că avem parte de o cameră foto de 12 megapixeli de această dată, în situația în care flagship-urile din 2015 ne puneau la dispoziție un senzor de 16 megapixeli. Samsung ne demonstrează cu această ocazie că numărul de megapixeli nu este atât de important.

Iar astăzi, compania sud-coreeană ține să anunțe oficial noul senzor de imagine, unul ce deja este produs în masă la această oră. Din numeroasele clipuri video pe care le-am văzut în ultima vreme, ne putem declara uimiți de capabilitățile acestei camere foto mai ales atunci când vine vorba despre timpul de focalizare.

Senzorul Samsung se laudă și cu tehnologia Dual Pixel regăsită pe unele aparate foto din gama DSLR, cum este modelul Canon 70D. Astfel, fiecare pixel dispune de două diode foto care pot fi citite independent în timpul focalizării, dar și împreună pentru captura imaginii. Rămâne să testăm și noi capabilitățile acestui senzor foarte curând, modelul S7 Edge fiind deja pe masa de teste Mobilissimo.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×