LG Electronics brevetează numele W Watch pentru un viitor ceas inteligent

584 ori
<b>LG Electronics brevetează numele W Watch pentru un viitor ceas inteligent</b>De curând, gigantul sud-coreean LG Electronics a primit un brevet din partea Biroului de Brevete și Trademark US ce constă în folosirea exclusivă a denumirii W Watch pentru un viitor produs. După cum bine știm, cei de la LG au anunțat deja...

De curând, gigantul sud-coreean LG Electronics a primit un brevet din partea Biroului de Brevete și Trademark US ce constă în folosirea exclusivă a denumirii W Watch pentru un viitor produs. După cum bine știm, cei de la LG au anunțat deja lansarea unui model smartwatch bazat pe platforma Android Wear, device ce va purta numele LG G Watch.

Această nouă denumire, și anume W Watch s-ar putea aplica pentru o nouă serie de terminale portabile de tip smartwatch ale companiei sud-coreene. Denumirea cu pricina a fost obținută prin intermediul unei aplicații pentru brevet ce a fost acordată pe data de 25 aprilie.

Potrivit Biroului de Brevete și Trademark US, acest device descris în aplicația de brevet LG poate oferi date cu privire la starea de sănătate a utilizatorului și a rezultatelor obținute în diverse activități sportive. Se așteaptă ca primul smartwatch anunțat de către LG, și anume G Watch să fie lansat pe piață în luna iunie, moment în care va avea loc și conferința dezvoltatorilor Google (I/O Conference).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×