LG Electronics confirmă faptul că flagship-ul G6 nu va fi un model modular; se promite o lansare în următoarea perioadă

1.028 ori
<b>LG Electronics confirmă faptul că flagship-ul G6 nu va fi un model modular; se promite o lansare în următoarea perioadă</b>Prin intermediul unui interviu luat de către Wall Street Journal lui Skott Ahn, Chief Technologist LG, aflăm faptul că într-adevăr pentru noul smartphone LG G6 se va renunța la modularitate. De asemenea, acesta a declarat că la ora actuală nu se ia în

Se știa de ceva vreme prin intermediul unor zvonuri ajunse în mediul online faptul că LG G6 nu va fi un telefon modular, o veste care astăzi este confirmată chiar de către producătorul sud-coreean. Cei de la Wall Street Journal au obținut un interviu din partea lui Skott Ahn, Chief Technologist LG, în cadrul târgului de tehnologie CES 2017 din Las Vegas, iar declarația sa o găsiți în rândurile de mai jos.

Acesta a afirmat că telefonul va renunța la conceptul de modularitate, dar și faptul că nu se ia în calcul un eventual spin-off al diviziei Mobile chiar și acum în situația în care segmentul smartphone este caracterizat mai mult de pierderi. Mai precis, segmentul Mobile al celor de la LG a înregistrat scăderi de 23% a vânzărilor trimestriale și pierderile au tot continuat să apară.

Renunțarea la modularitate ar fi fost aleasă de către sud-coreeni ca urmare a feedback-ului primit din partea consumatorilor care aparent nu sunt interesați de asemenea dispozitive. LG se va concentra astfel mai mult pe design-ul viitorului flagship și pe ușurința de utilizare.

Aflăm că smartphone-ul ar putea fi lansat în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress din Barcelona și faptul că inițial acesta va fi disponibil în America de Nord, Europa și Coreea de Sud. LG a declarat că prețul noului telefon se va regăsi în intervalul 500 - 600 dolari. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×