Motorola Moto Z este actualizat la Android 7.0 Nougat în România!

1.533 ori
<b>Motorola Moto Z este actualizat la Android 7.0 Nougat în România!</b>Luna ianuarie ne aduce iată și mult-așteptatul update la Android 7.0 Nougat pentru smartphone-ul Moto Z în România, actualizare ce sosește într-un pachet de aproximativ 1.5 GB și care se va instala pe device în doar câteva minute. Aflați faptul că

Dacă în pragul Crăciunului, smartphone-ul modular Motorola Moto Z primea actualizarea la Android 7.0 Nougat în India, iată că începutul de an aduce 'Nuga' și pe telefoanele achiziționate din România. După cum știți deja, acest smartphone se află pe masa noastră de teste în acest moment, un clip de unboxing fiind deja disponibil chiar aici.

Și noi am actualizat modelul primit pentru review și aflați că update-ul sosește într-un pachet de aproximativ 1.5 GB a cărui descărcare nu ar trebui să dureze mai mult de câteva minute. Înainte de a purcede la actualizare, asigurați-vă totuși că bateria este încărcată sau conectați telefonul la o sursă de energie.

Cât despre noutățile aduse de Android 7.0 Nougat pe acest telefon, acestea sunt listate mai jos, iar pentru lista completă puteți accesa site-ul Motorola de aici!

  • Comutare rapidă între două aplicații utilizate recent prin atingerea butonului 'aplicații recente' de două ori
  • Multi-window
  • Android for Work
  • Modul Doze de economisire a bateriei a fost actualizat
  • Posibilitatea de a răspunde rapid la mesaje direct din notificări
  • Mai mult control asupra notificărilor

Prețuri actualizate Motorola Moto Z:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×