LG Electronics lansează oficial telefonul care ne face cu ochiul; LG AKA disponibil de astăzi În Coreea de Sud

1.430 ori
<b>LG Electronics lansează oficial telefonul care ne face cu ochiul; LG AKA disponibil de astăzi În Coreea de Sud</b>După ce am scris în premieră acum ceva timp despre neobișnuitul smartphone LG AKA, astăzi, compania sud-coreeană LG Electronics anunță oficial debutul comercial al device-ului. Aflăm că modelul AKA va sosi prin intermediul celor 3 mari operatori...

După ce am scris în premieră acum ceva timp despre neobișnuitul smartphone LG AKA, astăzi, compania sud-coreeană LG Electronics anunță oficial debutul comercial al device-ului. Aflăm că modelul AKA va sosi prin intermediul celor 3 mari operatori din Coreea de Sud la un preț de aproximativ 450$.

Printre dotările lui LG AKA avem un display IPS de 5 inch cu rezoluție 1.280 x 720 pixeli, un procesor quad-core de 1.2 GHz, 1.5 GB memorie RAM, 16 GB memorie internă, un slot microSD, o cameră foto principală de 8 megapixeli cu laser pentru autofocus și o cameră frontală de 2 megapixeli.

LG AKA

Primim și LTE, NFC, Bluetooth 4.0, sistemul de operare Android 4.4 KitKat și o baterie de 2.610 mAh. Telefonul cântărește 135.5 grame fără capacul de protecție frontal, sau 157 grame atunci când acesta este aplicat.

LG Electronics lansează oficial telefonul care ne face cu ochiul; LG AKA disponibil de astăzi În Coreea de Sud

Ce este interesant la acest terminal, este faptul că în funcție de versiunea aleasă (galben, alb, albastru, roz), vom primi și o serie de caractere animate pentru fiecare model în parte, mai precis Eggy, Wookie, Soul și YoYo.

Astfel, prin intermediul unor ochi animați ce vor fi afișați pe ecranul telefonului, vom putea afla detalii despre notificări, sau despre procentul bateriei. Cu toate că acest terminal este o idee foarte interesantă, există slabe șanse să ajungă și pe alte piețe.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×