Philips lansează smartphone-urile I928 și Xenium I908 În parteneriat cu RCS&RDS

Autor:  | Publicat în:  Philips 2.272 ori
<b>Philips lansează smartphone-urile I928 și Xenium I908 În parteneriat cu RCS&RDS</b>în cadrul unui eveniment ce a avut loc astăzi la restaurantul Four Seasons din București, cei de la Philips au lansat două noi device-uri mobile, mai precis smartphone-ul de 5 inch Xenium I908, respectiv phabletul I928 ce sosește la pachet cu un...

în cadrul unui eveniment ce a avut loc astăzi la restaurantul Four Seasons din București, cei de la Philips au lansat două noi device-uri mobile, mai precis smartphone-ul de 5 inch Xenium I908, respectiv phabletul I928 ce sosește la pachet cu un display de 6 inch. Aflați că la capitolul putere de procesare, ambele modele adoptă aceeași soluție, diferențele fiind întâlnite în cazul ecranului.

Pentru a schimba puțin atmosfera tipică unei conferințe de presă, Philips ne-a încântat printr-un scurt moment de magie ținut de către Vlad Grigorescu, participant la Românii au Talent. Astfel, acesta ne-a prezentat o serie de trucuri cu cărți ce au inclus și noile telefoane proaspăt lansate astăzi.

Vlad Grigorescu, participant la Românii au Talent

Imediat după acest moment, cele două noi dispozitive ne-au fost prezentate mai pe larg, primul dintre acestea fiind smartphone-ul Philips Xenium I908, terminal cu display Full HD de 5 inch ce beneficiază de un procesor octa-core MediaTek de 1.7 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare, un slot microSD, și o cameră foto principală de 13 megapixeli.

Philips Xenium I908

De asemenea, acest model aduce și o cameră frontală de 5 megapixeli, sistemul de operare Android 4.4 KitKat, cât și o baterie de 3.000 mAh ce promite o autonomie de până la 45 zile în modul standby. Prețul lui Xenium I908 este de 1.199 lei fără contract, sau prin intermediul Digi Mobil pentru un avans de 360 lei și o rată lunară de 70 lei.

Philips Xenium I928

Celalalt nou model ajuns în România se numește Philips I928, acesta sosind cu un display Full HD de 6 inch, un procesor octa-core de 1.7 GHz, 2 GB RAM, 16 GB memorie internă, un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED.

Philips lansează smartphone-urile I928 și Xenium I908 În parteneriat cu RCS&RDS

La fel ca și în cazul lui I908, și acest model beneficiază de o cameră frontală de 5 megapixeli, de Android 4.4 KitKat și de o baterie de 3.000 mAh. Totodată, precizăm faptul că ambele terminale sosesc cu două sloturi SIM. Philips I928 va fi comercializat la un preț de 1.349 lei la liber, sau printr-un sistem de rate Digi Mobil ce necesită plata unui avans de 700 lei, urmat de către 12 rate de 55 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×