Iată planurile celor de la LG pe următorii ani: noi telefoane flexibile În 2015, ecrane rulabile În 2017

1.097 ori
<b>Iată planurile celor de la LG pe următorii ani: noi telefoane flexibile În 2015, ecrane rulabile În 2017</b>De la LG G Flex încoace compania sud coreeană nu a mai testat piața cu vreun device flexibil, dar lucrurile se vor schimba în 2015, conform unui roadmap proaspăt ajuns pe web. Recent am văzut LG folosind un display Plastic OLED pe ceasul LG G Watch...

De la LG G Flex încoace compania sud coreeană nu a mai testat piața cu vreun device flexibil, dar lucrurile se vor schimba în 2015, conform unui roadmap proaspăt ajuns pe web. Recent am văzut LG folosind un display Plastic OLED pe ceasul LG G Watch R, cu avantajul că are o structură mai simplă și e mai puțin predispus la spargeri și crăpături. Această tehnologie P-OLED va fi folosită mult și la anul.

Gigantul asiatic va folosi ecrane P-OLED pe viitoarele sale smartphone-uri flexibile, care vor debuta în următoarele 12 luni, dar vom avea și tablete cu astfel de ecrane. Ele vor sosi pe undeva în intervalul 2015-2016, iar în 2017 LG va trece la notebook-uri și convertibile flexibile, dar și tablete și televizoare rulabile. Se lucrează și la sisteme navigaționale auto curbate, dacă ne luăm după același roadmap.

Potențialul tehnologiei P-OLED e mare, iar compania își dedică toate resursele acestui proiect. Vă reamintesc că totul a pornit de la LG G Flex și în curând ar trebui să vedem și a doua generație a acestui model. Mă miră că nu au folosit și alte companii nu neapărat ecranul flexibil, cât incredibila baterie flexibilă de la interiorul acelui telefon. Voi ce așteptări aveți de la tehnologiile flexibile LG?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×