LG Electronics postează un video teaser sugestiv; LG V10, smartphone-ul cu display dual va sosi pe 1 octombrie

Autor:  | Publicat în:  LG 1.021 ori
<b>LG Electronics postează un video teaser sugestiv; LG V10, smartphone-ul cu display dual va sosi pe 1 octombrie</b>Pe l&acirc;ngă smartphone-ul Nexus 5X pregătit de LG pentru lansarea Google de pe data de 29 septembrie, sud-coreenii mai au un as &icirc;n m&acirc;necă. Fie că acest nou device este numit V10, fie G4 Pro, 1 octombrie va fi ziua &icirc;n care vom...

Pe lângă smartphone-ul Nexus 5X pregătit de LG pentru lansarea Google de pe data de 29 septembrie, sud-coreenii mai au un as în mânecă. Fie că acest nou device este numit V10, fie G4 Pro, 1 octombrie va fi ziua în care vom primi un terminal flagship din partea companiei LG Electronics.

Aceștia tocmai ce au dezvăluit un prim teaser video pentru evenimentul de pe data de 1 octombrie. Deși materialul în cauză are 15 secunde, nu reușim să vedem indicii cu privire la smartphone-ul ce ni se pregătește. În cazul în care acesta va fi LG V10, ne așteptăm la un device cu display dual.

LG V10

Ce înseamnă acest lucru? Ei bine, din câte ați văzut și în imaginile anterioare, acest model va adopta un display de mici dimensiuni plasat deasupra ecranului principal. Pe acest panou vom regăsi shortcut-uri către aplicațiile favorite, dar și butoanele pentru controlul player-ului audio fără a fi nevoie ca ecranul principal să fie aprins.

Ideea este una destul de interesantă, și tindem să credem că și specificațiil hardware for fi la fel de atractive.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×