LG va aduce 5 camere foto pe LG V40; Vom primi și un sistem de autentificare facială 3D

1.021 ori
<b>LG va aduce 5 camere foto pe LG V40; Vom primi și un sistem de autentificare facială 3D</b>Potrivit unui raport sosit în mediul online se pare că sud-coreenii de la LG Electronics au de gând să vină cu 5 camere foto pe viitorul phablet LG V40, dar și cu un sistem de autentificare 3D pentru scanarea facială. Din câte aflăm pe seama

Aflăm astăzi prin intermediul celor de la AndroidPolice o serie de informații interesante legate de LG V40, phablet-ul pregătit de către sud-coreenii de la LG Electronics pentru debut în perioada următoare. Terminalul va sosi destul de rapid după lansarea lui V35 ThinQ pe piața din SUA și acest raport emis de către AP dezvăluie faptul că design-ul va fi similar celui purtat de către G7, așadar decupaj în ecran.

Utilizatorii vor putea ascunde bretonul prin software, iar o altă informație prezentată de către publicație pe seama surselor sale este că noul telefon va avea 5 camere foto. Nu este cazul totuși despre un modul cu 5 senzori foto în spate, ci despre numărul total de camere foto pe care smartphone-ul le va integra.

Vom avea o cameră selfie duală iar în spate o cameră triplă similară cu ce am regăsit pe Huawei P20 Pro. Acest din urmă setup va include un senzor cu lentile ultrawide, unul standard și un al treilea dedicat pentru zoom sau captură bokeh. Ce mai descoperim este că LG V40 ar putea aduce un sistem de scanare facială 3D similar cu cel oferit de Xiaomi Mi 8 și iPhone X.

La nivel de hardware este așteptat un procesor Snapdragon 845, 6 sau 8 GB RAM și un ecran de 6 inch. Se păstrează butonul fizic pentru activarea lui Google Assistant și cip-ul audio Quad DAC. Scanner-ul de amprente rămâne în spate și ne așteptăm la o lansare în cadrul IFA 2018. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×